Aktuellt

Aktuellt hos din klimatsmarta trafikskola!

Vi vill vara med och bidra till en bättre värld, därför kör vi  på ett av världens renaste drivmedel -biogas - ett klimatsmart sätt för dig att ta körkort! 

 

Minska spridningen av Coronaviruset

Folkhälsomyndigheten har höjt risknivån för samhällsspridning av Coronaviruset i Sverige till mycket hög och det är viktigt att vi alla tar ansvar och hjälps åt att minska smittspridningen. Du kan känna dig trygg med att vi noga följer de råd som Folkhälsomyndigheten ger.

Har du på något vis varit i kontakt med smittade eller känner dig sjuk, har symtom på luftvägsinfektion, hosta eller har feber ber vi dig att inte komma till trafikskolan. Du ska då istället kontakta oss via e-post info@berndtssons.nu eller telefon 0431-80850.

Men detta gäller dessutom på vår skola: Vi tar inte i hand när vi hälsar och vi tvättar och desinficerar våra händer ofta och uppmanar våra elever att göra detsamma. Sedan rengör vi bilar och lokaler ofta. Vi har också ett mindre antal deltagare på våra kurser för att hålla avstånd.

Guldmedlemmar

Vi är en av få trafikskolor i Sverige som kvalificerat oss som guldmedlemmar i STR, Sveriges Trafikutbildares Riksförbund, något vi är otroligt stolta över. Se mer!

Handledarutbildning

Nästa utbildning är onsdagen den 11/11 -20 kl. 17.30-21.00 alt. torsdagen den 3/12 -20 kl. 17.30-21.00. 

Välkommen att boka plats här på hemsidan under E-handel eller på tel.nr 0431-80850.
Efter det får du en bekräftelse att vi mottagit din anmälan.

Utbildning på AM/ Moped klass II

Nästa kursstart: Kvällskurs med start 19/11 alt. Sportlovet v.8 (intensivkurs)

Anmälan sker på E-handel här via hemsidan eller per telefon 0431-80850. Vi skickar en bekräftelse, när vi mottagit din anmälan.

Aktuellt: Nya regler för körkort från den 1 mars 2020

Förändringarna handlar främst om att kunskapsprovet ska vara godkänt innan körprov får göras. Det gäller alla körkortsbehörigheter. Som ett resultat av detta förlängs giltighetstiden för kunskapsprov behörighet B från två till fyra månader.

Först i Ängelholm - digitalt läromedel - Körkort nu med elevcentralen

Ladda ner vår körkortsapp Körkort nu med Elevcentralen!
Sedan kan du enkelt boka tider, se dina bokade tider och jobba med teorin i appen! När det passar dig.

Appen Körkort.nu

Varmt välkommen till oss!

lovet